Andries & Zoon 

SCHRIJNWERKERIJ - INTERIEUR - WONINGBEVEILIGING

Enkele redenen om te kiezen voor Andries & Zoon

ERVARING

Met de ondertussen meer dan 35 jaar ervaring van zaakvoerder Kurt Andries in deze sector, weet u dat u kwaliteit in huis haalt. 

A - Z

Bij Andries & Zoon kun je kiezen uit een zeer brede waaier van projecten die door ons persoonlijk worden uitgevoerd. 

Graag staan we ook in voor de complete afwerking van je project. Door samen te werken met onze uiterst vakbekwame partners hoeft u zich geen zorgen te maken i.v.m. planning en opvolging.

STIPTHEID

Stiptheid dragen we hoog in het vaandel. We zullen steeds al het mogelijke ondernemen om gemaakte afspraken te laten doorgaan.

Wanneer dit niet mogelijk is door omstandigheden zal de klant altijd door ons worden verwittigd.

PRIJS

We proberen niet de goedkoopste te zijn, wel de beste! Bij ons kun je rekenen op de meeste meerwaarde voor je investering.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Door duidelijke afspraken te maken kunnen veel misverstanden voorkomen worden, daarom werken we nauw samen met de (potentiële)klant en verzorgen we steeds een gedetailleerde prijsofferte op maat.

Afspraken worden op een duidelijke manier verzorgd en nageleefd waardoor u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

KWALITEIT

Al onze projecten worden uitgevoerd met oog voor detail en verzorgd met een hoogstaande afwerking. We verkiezen kwaliteit boven snelheid voor het afwerken van je project. 

Zou het vervolgens nog nodig zijn kan u ook altijd genieten van een zeer snelle naservice.

PERSOONLIJK

Als familiezaak bieden we de klanten een persoonlijke aanpak aan.

Bij ons vind u steeds u erkend aanspreekpunt terug waar u altijd op kan terugvallen voor het oplossen van al u problemen en vragen.

0